Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سمیه پرواز» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: با شروع فصل تابستان و آغاز گرما و تعطیلی مدارس استقبال خانواده‌ها به سمت استخر و مکانهای آبی بیشتر از فصول دیگر در سال است، چرا که شنا در این فصل باعث شادی، طراوت و نشاط جسم و روح شده و تبدیل به پرطرفدارترین ورزش در فصل تابستان می‌شود.

وی افزود: اما متاسفانه در این زمینه هر ساله با مشکلات و خطراتی به لحاظ ایمنی و غرق شدگی افراد خصوصا در دریا، رودخانه و سدها روبرو هستیم که به دلیل نبود استخرهای مناسب و استاندارد در بعضی مناطق است و بی احتیاطی افرادی که به اصول و فنون شنا تسلط کافی نداشته و در مکان‌های ممنوعه به شنا کردن می‌پردازند، دلیل دیگر محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس ارشد تربیت بدنی و مربی آمادگی جسمانی و شنا با بیان اینکه برای پیشگیری از غرق شدگی و تلفات جانی در مکانهای آبی دو راهکار مهم باید مد نظر خانواده‌ها و مسئولین قرار گیرد، ادامه داد: والدین باید در کلاس‌های آموزشی در استخرهای مجهز به امکانات و زیر نظر مربیان مجرب به آموزش شنا پرداخته و فرزندان را از کودکی به یادگیری مهارت‌ها، اصول و فنون شنا از طریق آموزش تشویق و ترغیب کنند.

پرواز گفت: راهکار مهم دیگر که بر عهده‌ مسئولین و هیئتها است، مجهز کردن سواحل، از طریق حضور ناجیان غریق، نصب بروشورهای آموزشی، و تابلوی قوانین و مقررات استفاده از دریا، سدها و رودخانه‌ها است.

وی یادآور شد، با توجه به محبوبیت شنا در بین  مردم و استقبال فراوان عموم به سمت استخرها، خصوصا در فصل تابستان جهت پیشگیری از انواع بیماری‌ها، مربیان موظفند آموزشهای لازم را در رابطه با رعایت بهداشت فردی آموزش و ارائه دهند.

این مربی ورزش شنا از همراه داشتن لوازم شخصی مانند مایو، عینک، گوش گیر، حوله، دوش گرفتن قبل و بعد از شنا، استفاده از گوش گیر و خشک کردن گوش با حوله و سشوار برای پیشگیری از عفونت گوشها، استفاده از عینک شنا برای جلوگیری از تورم و قرمز شدن چشمها به عنوان بخشی از این آموزش ها یاد کرد.

وی یادآور شد، شنا کردن باعث ایجاد آرامش، احساس راحتی و نشاط و افزایش قابلیت‌های جسمانی مانند استقامت، دستگاه تنفس و گردش خون، قدرت، استقامت، سرعت و انعطاف پذیری بدن خصوصا شانه‌ها و مچ پا می‌شود.

این مربی آمادگی جسمانی اضافه کرد، شنا به دلیل درگیر بودن کل بدن و عضلات از فرمدهی و کالری سوزی بالایی برخوردار هست، محدودیت سنی ندارد و کمترین آسیب در بین دیگر ورزشها را دارا است.

پرواز ادامه داد: در آخر توصیه من این است که آموزش شنا برای همه امری بسیار مهم و ضروری می‌باشد، به امید روزی که از طریق آموزش اصولی و صحیح و رعایت مسائل ایمنی دیگر شاهد غرق شدن و از دست دادن جان عزیزان و هموطنانمان در مکانهای مختلف آبی نباشیم.

برچسب‌ها استخر کودک غرق شدگی آموزش آمادگی جسمانی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استخر کودک غرق شدگی آموزش استخر کودک غرق شدگی آموزش آمادگی جسمانی کرمانشاه غرق شدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان