Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا وظیفه‌دان شهرکی گفت: وظیفه ایجاد مناطق ایمن شنا در سواحل با محوریت شهرداری‌ها، اداره کل بنادر و شیلات، نهادهایی هستند که بیشتر در زمینه رفاه و تسهیل‌گری سفر اقدام می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از عصرهامون، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران  سازمان غیرانتفاعی، برترین تشکل مردم نهاد، داوطلبانه  و عضوی از نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر است، وظیفه اصلی آن حضور در مواقع بحران و سختی ها بروز بحران‌هایی نظیر سیل، زلزله و جنگ  در داخل و خارج مرز‌ها به امدادرسانی و خروج مصدومان و قربانیان این حوادث و هر زمانی که افرادی در جامعه نیازمند کمک بشردوستانه باشند، اشخاصی به نام امدادگر، نجاتگر و داوطلب حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این افراد کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا مثل بیمه، زیر چتر هلال احمر و صلیب سرخ در کشورهای مختلف دنیا به زندگی، سلامت انسانها و به نوعی در بعضی مسئولیت ها به دولت کمک می کنند، به گونه ای که به عنوان بال دولت ها در زمان سختی براساس میزان دریافت کمک های نقدی، مردمی و مشارکت های حضوری موثر واقع می شوند.
 
 هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دارای سازمان‌های زیرشاخه متعددی است که طیف گسترده‌ای از خدمات پزشکی، بهداشتی، آموزشی و امدادی را پوشش می دهد و شماره تلفن امداد و نجات هلال احمر۱۱۲ است به دلیل ساختار جدید این نهاد امروز از کودکان تا میانسالان با هدف ایجاد آرامش و رفع نگرانی ها در موقع بحرانی، به عضویت آن هستند و هر زمان که احساس کنند داوطلبانه برای خدمت رسانی در هر زمان و مکان حضور پرنگ خود را ایفا می کنند.
 
همکاری بیش از 90 درصد نیروهای هلال احمر بصورت داوطلبانه

محمدرضا وظیفه دان شهرکی؛ معاون مدیرعامل و رئیس جمعیت هلال احمر بندر چابهار در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بیش از 90 درصد نیروی انسانی حاضر در هلال احمر کاملا داوطلبانه با این تشکل همکاری می کنند، حتی انتصاب ها در هلال احمر به صورت انتخابات و توسط همین نیروهای داوطلب و خیرخواه انجام می شود و دولت هیچ نقشی در تعیین انتصابات ندارد.
 
وی افزود: جالب است برای روشن شدن اذهان عمومی باید گفت که هیچ وقت نمیتوان این اعضای داوطلب را که بدون دریافت حقوق مزایا فعالیت می کنند، در هر زمان و مکان مجبور به خدمت رسانی کنیم چون هیچ وظیفه ای بر گردن آنها نیست و حضورشان کاملا داوطلبانه و براساس علاقه شخصی برای انجام فعالیت های خیرخواهانه و عام المنفعه است.
 
آموزش و سازماندهی نیروی تخصصی اولویت هلال احمر است

رئیس هلال احمر چابهار با اشاره به آموزش و سازماندهی نیروی تخصصی در این ارگان تصریح کرد: ما به عنوان متولیان امر کار آموزش و سازماندهی آنها را برعهده داریم و هرچه کمک دولت و سازمان های مردم نهاد بیشتر باشد کار آموزش و سازماندهی ما در راستای افزایش سطح کیفی و کمک به مردم تخصصی تر و بیشتر خواهد شد تا در مواقع حساس و بحرانی تاثیر بسزایی را ایفا کنیم.
 
وی ادامه داد: متاسفانه همه ساله با نزدیک شدن به ایام سفر جلسات ستاد تسهیلات شهرستان برگزار می شود و ما به عنوان یکی از اعضا کارگروه فقط می توانیم پیشنهادات و نظرات خود را بیان و مطرح کنیم.
 
شهرکی با اشاره به موقعیت شهرستان بندری چابهار و وقوع حوادثی نظیر غرق شدگی مسافران به دلیل عدم آگاهی و توانایی لازم عنوان کرد: وظیفه ایجاد مناطق ایمن شنا در سواحل با محوریت شهرداری ها، اداره کل بنادر و شیلات، نهادهایی هستند که بیشتر در زمینه رفاه و تسهیل گری سفر اقدام می کنند.
 
ایجاد یک طرح جامعه ایمنی سواحل توسط متولیان شهرستان

وی تاکید کرد: باید یک طرح جامع توسط کارشناسان بررسی و نوشته شود تا پس از مطرح شدن در شورای اداری با حضور متولیان امر برای چند نقطه مختلف و حساس تعیین و جانمایی شده و امکانات لازم از قبیل فنس کشی و حصار ویژه آقایان و بانوان مهیا شود تا هرکدام از دستگاه های اجرایی متناسب با وظایف خویش با حضور نجات غریق در مناطق سالم سازی تعیین شده اقدامات لازم را برای جلوگیری از خطرات غرق شدگی انجام دهند.
 
 چابهار به دلیل داشتن سواحل اقیانوسی نقاط حادثه خیز و ممنوع شنا دارد

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اقدامات انجام شده در شهرستان، گفت: طبق نظر کارشناسان جمعیت هلال احمر که از تهران اعزام شده بودند، از منطقه دریابزرگ یا پارک بهاران تا بریس، پسابندر و بندر گوادر به دلیل اینکه سواحل اقیانوسی است یعنی بستر دریا، ساحل ناهموار و خطر آفرین به همراه شدت موج ها بسیار سهمگین و خطرناک بوده و تمامی طول این بنادر نقاط حادثه خیز و شنا ممنوع است.

وی با بیان اینکه با مقایسه احتمالی انجام شده در چندین سال متوالی آمار غرق شده ها به نسبت بقیه سواحل در چابهار کمتر است اظهار کرد: با توجه به اینکه طول ساحل ما از کنارک و چابهار تا بریس و پسابندر است اما آمار غریق ها در سواحل جنوب استان بسیار کم تر از تمامی استان های ساحلی شمالی و جنوبی و حتی کمتر از شهرهای شمالی استان سیستان و بلوچستان حتی باتوجه به مسافر پذیر بودن چابهار است یعنی کمترین میزان تلفات را در میان تمامی استان ها شهرستان چابهار دارد.
 
شهرکی افزود: به امید روزی که هیچ غریقی نداشته باشیم و آمار تلفات ما به صفر برسد و این مرهون کمک و آگاهی بخش خانواده ها و مسافرین و آشنا نمودن آنها با خطرات ناشی از شنا است.
 
تمرکز هلال احمر؛ آموزش و آگاهی بخشی سواحل ممنوعه به هموطنان

وی با بیان اینکه در سال جاری ما بیشتر توانمان را در مسیر آموزش و آگاهی بخشی سواحل ممنوعه متمرکز کردیم گفت: برای این آگاه سازی ما از اقشار مختلف جامعه مسافرین و حتی شهروندان و آشنایی آنها با خطرات شنا در سواحل ممنوعه اقدامات بسیاری انجام دادیم و اکنون در فضای مجازی نیز کمپین یا پویش مردمی و ملی غرق نشویم با مشارکت و عضویت چهره های نام آشنا و تاثیرگذار سیاسی، فرهنگی و اجتکاعی در حال برگزاری است.
 
وی ادامه داد: هم اکنون بیشتر این چهره ها به پویش و کمپین درآمدند و یکسری مباحث آموزشی اختصاصی ویژه امدادگران و داوطلبان برگزار خواهد شد و همچنین اقدام به خرید چندین ست غواصی جدید نیز داده شده که تا شهریور ماه در اختیار جمعیت هلال احمر چابهار قرار می گیرد.
 
رئیس هلال احمر شهرستان چابهار با اشاره به افزایش دانش و مهارت های لازم ویژه امدادگران و نجاتگران خاطرنشان کرد: در سال جاری درخواست برگزاری دوره غواصی به صورت مکتوب برای تامین اعتبار انجام شده است و همچنین برای برگزاری اولین دوره نجات غریق (مقدماتی ) ویژه امدادگران و نجاتگران درخواست داده ایم که در صورت موافقت و تامین اعتبار لازم قطعا سعی می شود هر چه زودتر برگزار شود.



انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و سازماندهی جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند

  یعقوب سلیمانی  در بازدید از مناطق درگیر سیلاب سیستان و بلوچستان گفت:  در پی سیلاب و آبگرفتگی در ۱۳ شهر و ۲۸۹ روستا در جنوب استان، هلال احمر بصورت امداد زمینی و هوایی در حال خدمات رسانی هستند.

وی تاکید کرد: امدادرسانی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان از طریق امداد زمینی و هوایی از ۲۸ فروردین ماه شروع شده و ادامه دارد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اکنون ۲ بالگرد در سیستان و بلوچستان در حال فعالیت هستند و با ۲۰۰ سورتی پرواز برای بیش از ۱۱ هزار خانوار اقلام زیستی توزیع کرده است.

وی تصریح کرد: تا زمانی که مردم جنوب سیستان و بلوچستان به کمک نیاز داشته باشند امداد و نجات انجام خواهد شد.
سلیمانی بیان کرد: امدادرسانی از طریق قایق و خودروهای سنگین هم در حال انجام است و تلاش خواهیم کرد بهترین روند امدادرسانی را ارائه دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • تداوم امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان