Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال آمار غرق‌شدگی  در برخی استان‌ها از جمله اصفهان به ۲ برابر پارسال رسید که بسیاری از آنها در استخرهای کشاورزی و آبیاری، کانال‌های آب و رودخانه‌ها اتفاق افتاد.

در نیمه نخست امسال نزدیک به ۶۰ مورد غرق‌شدگی در منابع آبی مختلف استان اصفهان مانند رودخانه، استخرهای کشاورزی و باغ‌ها، کانال‌های انتقال آب و مخزن ذخیره سد رخ داد که نزدیک به ۳۵ نفر جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایلخان نوری روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: همه استخرهای عمومی در کشور زیر نظارت و کنترل هیات‌ها و فدراسیون نجات غریق و غواصی هستند اما در برخی موارد شاهد غرق شدن مردم در دریا، رودخانه‌ها و استخرهای آبیاری به‌دلیل آشنا نبودن با فنون شنا و غریق نجات هستیم.

وی با بیان‌اینکه استخرهای عمومی دارای منجی تحت نظارت است و باید پاسخگو باشد، اظهار داشت: اما در استخرهای باغی و کشاورزی، کسی حضور ندارد و  وظیفه ما این است که برای همگانی کردن ورزش نجات غریق یعنی آشناکردن عموم مردم با آن اقدام کنیم.

نوری با تاکید براینکه طبق قانون وزارت ورزش، همه اماکن آبی که مردم به‌صورت عمومی استفاده می‌کنند باید دارای منجی غریق باشد، اضافه کرد: اگر این اماکن دارای منجی نباشد، اجازه فعالیت و بازگشایی ندارد.

وی با اشاره به‌اینکه گواهینامه نجات غریق برای افراد ۱۸ سال و بالا صادر می‌شود، تصریح کرد: ما برای همگانی کردن این رشته در چند سال گذشته برنامه‌های زیادی برای کودکان و نوجوانان با همکاری آموزش و پرورش اجرا کردیم و با دانشگاه‌ها نیز تعامل خوبی در این زمینه داریم.

نوری به حدود۲۰۰ هزار نجات غریق و نیروی متخصص در این زمینه در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما از لحاظ نیروی انسانی و متخصص نجات غریق نسبت به تعداد استخرهای عمومی، مشکلی در استان‌ها نداریم و باید روی کیفیت آموزش و توانمندسازی هرچه بیشتر آنها کار کنیم.

رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی تاکید کرد: لازم است با کسانی که در زمینه استاندارد نجات غریق تخلف می‌کنند، برخورد قاطع صورت گیرد، به‌عنوان مثال باید با مدیریت استخری که به‌جای ۳ یا ۴ منجی از یک نفر استفاده می‌کند یا منجیانش برگه آمادگی ندارند، برخورد شود.

وی گفت: نجات جان انسان‌ها در این زمینه مطرح است و اگر اتفاقی بیفتد ما باید پاسخگو باشیم.

وی در پاسخ به ایرنا، استاندارد حضور منجیان غریق در استخرهای عمومی را حداقل سه منجی به ازای مساحت ۱۲.۵ در ۲۵ متر اعلام کرد.

نوری همچنین با اشاره به عضویت فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران در ۲ فدراسیون جهانی غواصی(CMAS) و نجات غریق(I LS) خاطرنشان کرد: هر ۲ فدراسیون در فهرست ورود به المپیک قرار دارند و امیدواریم ایران نیز حضوری قوی در آن داشته باشد.

وی با بیان‌اینکه ایران از سال ۲۰۱۰ در مسابقات جهانی حضور مداوم دارد، افزود: این مسابقات در سطح بالایی برگزار می‌شود و ما ۲ قهرمان بین‌المللی نجات غریق داریم.

حدود ۲۰۰ هزار نجات غریق و نیروی متخصص در این زمینه در کشور وجود دارد که نزدیک به چهار هزار نفر از آنها در استان اصفهان هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آموزش و پرورش المپیک کشاورزی کودکان و نوجوانان نیروی انسانی قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات

رییس پلیس راهور پایتخت از وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری شهر، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند