Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@20:47:57 GMT

آموزش فشرده شنا وغواصی برای نجات جان+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۳۳۵۶۵

آموزش فشرده شنا وغواصی برای نجات جان+فیلم

‍‍‍‍‍‍

نوجوانان فوتبالیست محبوس در غاری در تایلند تحت آموزش فشرده غواصی و شنا در عمق آب قرار گرفتند. ایران آنلاین/ دوازده پسر فوتبالیست که بین ۱۱ تا ۱۶ سال سن داشتند ۱۲ روز پیش به همراه مربی ۲۵ ساله‌شان، پس از شدت گرفتن سیلاب ناشی بارش سنگین باران در غاری واقع در پارک جنگلی استان شمالی چیانگ رای کشور تایلند گرفتار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان ناپدید شدن آنان، یک عملیات گسترده بین‌المللی متشکل از کشورهای تایلند، استرالیا، آمریکا، بریتانیا و چین برای نجات آن‌ها آغاز شد. به گفته ماموران گروه امداد و نجات تایلند، این غار حدود ۱۰ کیلومتر طول دارد و به دلیل افزایش سطح آبی که در آن جریان داشت، نجات سانحه دیدگان بسیار دشوار شده بود. سرانجام دوازده نوجوان فوتبالیست و مربی‌ آنها ۱۰ روز پس از گرفتار شدن در غار «تام لوآنگ»، در عمق ۴ کیلومتری و در ۴۰۰ متری منطقه‌ای که احتمال داده می‌شد پناه گرفته باشند، توسط غواصان تیم بین‌المللی پیدا شدند. جان ولانتن و ریک استنتون، دو غواص بریتانیایی اولین نفرهایی بودند که روز دوشنبه به فوتبالیست‌ها رسیدند. دوازده پسر عضو تیم فوتبال «Moo Pa» و مربی ۲۵ ساله آنها پیش از این نیز بارها به سفرهای یک روزه رفته بودند. مربی آنها دو سال پیش اعضای تیمش را به همین غار آورده بود. حالا این نوجوانان تعلیم شنا و غواصی در شرایط سخت را آغاز کرده‌اند تا امیدها برای خروج هرچه سریع‌تر آنها از این غار افزایش یابد. این غار همواره در فاصله ماه‌های بارانی ماه مه تا نوامبر به روی بازدیدکنندگان بسته می‌شود و تابلوی راهنمای مقابل این غار نیز هشدار می‌دهد که در ماه‌های ژوئیه و نوامبر، خطر سیل‌زدگی در آن بسیار بالاست. مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دهه ۴۰ را باید عصر شکوفایی فوتبال در محله‌های پایتخت دانست. طرشت یکی از محله هایی بود که از همان دوره تاریخی به جایی برای کشف فوتبالیست‌های مستعد تبدیل شد و فوتبالیست های زیادی از زمین های خاکی این محله به باشگاه‌های بزرگ و اسم و رسم‌دار تهران راه پیدا کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خانی، فوتبالیست قدیمی طرشت، در باره روند عجین شدن فوتبال با تار و پود محله طرشت می گوید: «از اواخر دهه ۴۰ و همزمان با اوج‌گیری تب فوتبال در پایتخت، تیم های فوتبال یکی پس از دیگری در طرشت متولد شدند. مشعل نخستین تیمی بود که تشکیل شد و تیم های دیگر هم آرام‌آرام از راه رسیدند. تیم های زرین، کهن، دلاور، ستاره آبی، طوفان و ... از جمله تیم هایی بودند که نطفه آنها در زمین‌های خاکی گذاشته شد و جالب اینکه هر کدام از این تیم ها برای خودشان یک زمین خاکی داشتند.»

تشکیل تیم های فوتبال در زمین های خاکی طرشت و برپایی مسابقات محلی در دهه ۴۰ کار سهل و آسانی نبوده و با مصائب زیادی همراه بوده است. فوتبالیست های طرشتی قبل از شروع هر بازی، سنگ و کلوخ ها را با شن‌کش از داخل زمین جمع می کردند تا همه چیز برای برپایی یک مسابقه محلی مهیا شود و تماشاگران دور تا دور زمین خاکی حلقه بزنند.

لطفعلی‌خانی معتقد است داستان شکل گیری تیم های فوتبال طرشت هیچ شباهتی با روند تشکیل تیم های فوتبال در سایر محله های تهران نداشت: «ایجاد زمین های خاکی و حتی تشکیل تیم های فوتبال با سنت های قومی و قبیله ای طرشت ارتباط تنگاتنگی داشت. یکی از سنت های رایج این بود که دوستان و همسایه ها یا اقوام دست به دست هم می دادند و یک تیم فوتبال تشکیل می دادند. به طور مثال، تیم ستاره آبی را پسرعموها تشکیل دادند و تیم کهن را پسر سرایدار مدرسه به اتفاق دوستانش راه انداخت. ارتباطات فامیلی گاهی در خلال مسابقات محلی خودش را نشان می داد و هر طایفه ای تیم خودش را تشویق می کرد، اما دورهمی اهالی طرشت در زمین های فوتبال، فارغ از هر نتیجه‌ای که حاصل می شد دلچسب بود.»

تیم‌داری یکی از سنت‌های فوتبال‌دوستان طرشتی در سال‌های دور بوده است. رسم بر این بوده که بزرگان محله مسئولیت سرپرستی تیم ها را بر عهده می گرفتند و زمان و مکان مسابقات محلی را انتخاب می کردند. نظم در برپایی مسابقات و وجود زمین های خاکی متعدد، آرام‌آرام طرشت را به یکی از کانون های مهم فوتبال در پایتخت بدل کرد و مسابقات دوره ای بسیاری در این محله انجام می شد.

لطفعلی‌خان می گوید: «جام های زیادی مثل جام رمضان و پول کاپ در طرشت برگزار می شد و در تعطیلات و تابستان که فصل رونق فوتبال در محله ها بود هم مسابقاتی برگزار می شد. قبل از شروع مسابقات، فوتبالیست های جوان برای خرید کفش و لباس ورزشی به امیریه و منیریه می رفتند و این گونه بود که شور فوتبال، زندگی در طرشت را تحت تاثیر قرار می‌داد.»

زمین های خاکی محله طرشت با گذشت زمان یکی پس از دیگری تخریب شدند و از چند زمین خاکی معروف این محله فقط زمین شهدای طرشت باقی مانده که آن هم به مجموعه ورزشی با زمین چمن فوتبال تبدیل شده است.

کد خبر 846642 برچسب‌ها همشهری محله فوتبال تهران

دیگر خبرها

  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • ببینید | درخشش خیره کننده مهدی قائدی در امارات؛ بی‌توجهی آقای فوتبالیست به مهریه میلیاردی
  • درخشش فوتبالیست‌ها و فوتسالیست‌های قزوین
  • توصیه سرمربی خارجی که به ایران آمد؛ هرگز اینگونه ازدواج نکن!
  • توصیه مهم پاکو خمس به دخترش!‏
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • وقتی یوهان کرایوف در دهه ۷۰ میلادی مانند یک فوتبالیست مدرن بازی می کرد / فیلم
  • تخریب بند خاکی دوازده امام روستای نوده