Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@21:55:31 GMT

استخرهای قم 80درصد استانداردهای لازم را ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۵۴۱۲

استخرهای قم 80درصد استانداردهای لازم را ندارند

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حسین حاجی اسماعیلی،رئیس هیات شنای قم بیشتر استخرهای استان  قم مربوط به ارگان ها، موسسات، ادارات است.
وی با اشاره به اینکه در فصل گرما روزانه 2 هزار تن در قم از این استخرها استفاده می کنند،گفت: ما نیازمند 50 استخر فعال در استان هستیم که درحال حاضر 6 استخر در حال احداث می باشد که مراحل پایانی خود را طی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاجی اسماعیلی با اشاره به برنامه هیات برای آموزش فراگیر شنا در استان گفت: طرح هایی مانند ارائه سوبسید به افراد ضعیف و متوسط جامعه و آموزش رده های مختلف سنی از برنامه های ما برای ارتقای شنای فراگیر در قم است.
وی خاطرنشان کرد: بعد از طرح فراگیر آموزش شنا در استان، به سمت تیم داری و گسترش ورزش قهرمانی در این رشته خواهیم رفت، زیرا استعدادهای بالقوه زیادی در قم برای حضور در مسابقات قهرمان کشوری و تیم ملی وجود دارد که باید بالفعل شود.
وی گفت: مهمترین مشکل هیات شنای استان، بحث نظارت است و باید هیات شنا، اختیارات لازم را برای نظارت بر ساخت و ایمن سازی استخرها را داشته باشد تا برای شناگران قمی اتفاقی نیفتد.
اسماعیلی ادامه داد: تنها آموزش و تیم داری درشنا کافی نیست بلکه باید استخر از اساس استانداردسازی شود، اگر از بعد نظارتی، پروانه های احداث استخر توسط هیات شنا بررسی شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
حاجی اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به فصل گرما، برای مربیان و مدیران استخرها کلاس های توجیهی و آموزشی برگزار می شود.
وی به این نکته اشاره کرد که همه استخرها دارای نیروهای غریق نجات می شوند.
وی از فعالیت 100 مربی فعال و 220 شناگر عضو هیات درقم خبر داد و گفت: در فصل گرما، سالانه حدود چهار هزار تن برای آموزش شنا مراجعه کننده داریم. 

انتهای پیام/ت

"نظارت"مهمترین مشکل هیات شنای استان قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس ورزشی استخر شنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک

رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، با اشاره به اهداف کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک (IEC) گفت: ایران یکی از اعضای فعال این کمیسیون است و این عضویت بر حسب بنیه و فعالیت اقتصادی کشورها به صورت عضو اصلی و یا عضو مرتبط خواهد بود.

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو میزبان جمعی از اعضای کمیته فنی الکترونیک چاپی و نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران بود. در این نشست زهرا شادروانان، رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، چارت سازمانی و اهداف کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک (IEC) را تشریح کرد و گفت: این عضویت بر حسب بنیه و فعالیت اقتصادی کشورها به صورت عضو اصلی و یا عضو مرتبط خواهد بود و پس از آن باید بنا به پتانسیل کاری خود در یکی از کمیته‌های فنی مرتبط نیز عضو شوند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران عضو اصلی (Full Member) این کمیسیون است، حق مشارکت فعال در همه کمیته‌های فنی را دارد و کمیته فنی متناظر الکترونیک چاپی به‌عنوان یکی از زمینه‌های فعالیت تشخیص داده شده‌ است.

شادروانان، ضمن توضیح کلیات نظام‌نامه کمیته ملی برق و الکترونیک ایران (INEC)، اهداف، وظایف و ارکان کمیته ملی (شامل شورای کمیته ملی، هیئت راهبری کمیته ملی، دبیرخانه کمیته ملی و کمیته‌های فنی/ فرعی) را تبیین کرد و یادآور شد: نقش کمیته‌های فنی INEC در تدوین استانداردهای بین‌المللی و نیز ایجاد، هماهنگی و هدایت طرح‌های ارزیابی انطباق بسیار با اهمیت است و هدف غایی عضویت در IEC ارتقاء مشارکت مؤثر در زمینه سیاستگذاری در راستای منافع کشور، افزایش توانمندی و مشارکت فعال کارشناسان خبره از طریق توسعه همکاری‌های بین‌المللی و پذیرش استانداردهای بین‌المللی IEC منطبق با شرایط و الزامات کشور است.

رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، خاطر نشان کرد: در این راستا و با عنایت به اهمیت حفظ و ارتقاء جایگاه کشور به‌عنوان عضو فعال (Participanting Member) کمیته فنی الکترونیک چاپی، معرفی کارشناسان خبره جهت مشارکت در بررسی، اظهارنظر و اعلام رأی‌ در مورد پیش‌نویس استانداردهای بین‌المللی در مراحل مختلف تدوین آنها و پیشنهاد تدوین استاندارد بر اساس مزیت‌های اقتصادی کشور، حضور در اجلاسیه‌های بین‌المللی و نیز همکاری در تدوین استانداردهای ملی مرتبط، از اقدامات مؤثر در این زمینه به شمار می‌رود.

به نقل از ستاد نانو و میکرو، در پایان این نشست نادری، دبیر کمیته استانداردسازی ضمن تقدیر از مشارکت حاضرین در جلسه، به تبادل نظر در خصوص نحوه اخذ تصمیمات در سال جاری و اولویت‌های پیشنهادی پرداخت و مقرر شد با تداوم برگزاری جلسات حضوری کمیته، علاوه بر مشارکت در تدوین استاندارد و ارزیابی انطباق با سیاست‌ها در تمامی سطوح، از ظرفیت‌های فنی و حمایتی برنامه میکرو نیز استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان