Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری دانشجو، فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که صحنه مرگ نوجوانی را نمایش می‌دهد که به دلیل بلد نبودن شنا در رودخانه‌ای جان می‌دهد و هیچ یک از همراهان او (معلمان و دانش‌آموزان) نیز به دلیل عدم تسلط به شنا نمی‌توانند به او کمک کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده، این حادثه که در استان کرمانشاه رخ داده مربوط به دو ماه قبل است و این نوجوان برای برداشتن توپ خود به داخل رودخانه می‌رود اما به دلیل عدم آشنایی به شنا، غرق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 89 بود که مسئول تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد آموزش شنا برای دانش‌آموزان پایه پنجم ابتدایی اجباری می‌شود، اما این سخن عملیاتی نشد تا اینکه از سال 90 طرح سباح یا آموزش شنا به دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی اجباری شد.

و آنگونه که مسئولان آموزش‌وپرورش درخرداد سال 90 گزارش دادند: بیش از 90 هزار دانش آموز پایه سوم از 1740 مدرسه در طرح سباح شرکت داشتند و آموزش‌های عملی را در 110 استخر دولتی و خصوصی کسب کردند و با اجرای این طرح، یک میلیون و 200 هزار دانش آموز ابتدایی در کشور برای کسب مهارت‌های رشته شنا به استخرها رفتند که علاوه بر آثار پرورشی و تربیتی آن به ویژه برای دانش آموزان روستایی که هرگز به استخر نرفته بودند بسیار خاطره انگیز است.

طرح سباح یا آموزش شنا به دانش‌آموزان عمر چندانی نداشت و در سال 92 به دلیل مشکلات متعدد مالی تقریباً متوقف شد. طبق گفته‌های مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش در دولت یازدهم، این وزارتخانه بابت اجرای طرح آموزش شنا به استخرها بدهکار شد و هزینه آموزش شنا به دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی، معادل یک سال اعتبار معاونت تربیت بدنی است، در حالی که چنین اعتباری برایش پیش‌بینی نشده است.

کمبود بودجه و نبود استخر در مناطق مختلف کشور از مهمترین موانع ادامه طرح آموزش شنا به دانش‌آموزان بود هر چند برخی از مدارس برای ادامه اجرای این طرح تصمیم گرفتند تا هزینه را از خانواده‌ها دریافت کنند به عنوان مثال در سال 94 برای آموزش شنا حدود 170 هزار تومان از دانش‌آموزان اخذ می‌شد.

حسین بابویی مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش وپرورش در پاسخ به این پرسش که طرح آموزش شنا به دانش‌آموزان در چه وضعیتی قرار دارد و آیا به طور کامل متوقف شده است؟ اظهار کرد:‌ طرح سباح یا آموزش شنا به دانش‌آموزان در نواحی و شهرستان‌هایی که استخر دارند در حال انجام است.

وی افزود: آموزش شنا به دانش‌آموزان برای مدارس الزام آور نیست و معلم باید آنچه را که در کتاب درسی آمده است، آموزش دهد و اگر مدارسی، امکانات لازم را داشتند در صورت تمایل و رضایت دانش‌آموزان می‌توانند آموزش شنا را ارائه دهند.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد:‌ تعداد زیادی از دانش‌آموزان در قالب طرح سباح، آموزش شنا را فرا گرفته‌اند و این موضوع اثر خود را گذاشته است اما هم‌اکنون آموزش شنا اجباری نیست و آموزش‌وپرورش در حد توان و امکانات موجود این طرح را اجرا می‌کند.

منبع: تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت